Takimi vjetor me partnerët nga Ballkani Perëndimor

Gjatë muajit nëntor, Drejtori ekzekutiv, Visar Ymeri dhe Drejtoresha e programit, Marigonë Drevinja, morrën pjesë në takimin për planifikim strategjik të punës me partnerët në rajon, për një periudhë pesëvjeçare, së bashku me përfaqësues nga Olof Palme International Center dhe Centre Party International Foundation nga Suedia.

11 nëntor 2022Leave a Reply