Takim pune me organizatat simotra nga rajoni

Strategji bashkëpunimi për aktivitetete të përbashkëta në një periudhë pesëvjeçare, me institutet dhe fondacionet simotra të rajonit. Kjo ishte arsyeja dhe rezultati i takimit ku morëm pjesë në Shkup si Institut për Politika Sociale Musine Kokalari. Politikat progresive nuk mund të zhvillohen mjaftueshëm si të njëanshme. Ato duhet t’i zhvillojmë duke bashkëpunuar si rajon dhe duke ecur bashkërisht.

IPS Musine Kokalari për vitin e katërt me radhë do të jetë pjesë e organizimit të programit ‘Progressive Politics in Western Balkans’

18 mars 2022Leave a Reply