Publikimi i numrit të parë të “Monitoruesit Social e Demokratik”

​Sot, Visar Ymeri, drejtor ekzekutiv dhe Naim Jakaj, hulumtues të Institutit për Politika Sociale “Musine Kokalari” përmes konferencës për shtyp publikuan numrin e parë të “Monitoruesit Social e Demokratik”.​ Monitoruesi është një përmbledhje statistikore e efekteve të pandemisë, në raport me të drejtat e njeriut e demokracinë, si dhe të efekteve sociale të vendimeve e masave institucionale, të ndërmarrura për t’u ballafaquar me krizën shëndetësore e ekonomike.Monitoruesi do të jetë i rregullt dhe do të publikohet për çdo muaj.

Shkarko monitoruesin:  Kliko këtuLeave a Reply