Publikohet numri i katërt: “Monitoruesi Social e Demokratik”

Instituti për Politika Sociale “Musine Kokalari” (IPS-MK) sapo ka publikuar numrin e katërt të  “Monitoruesit Social e Demokratik” lidhur me menaxhimin e pandemisë Covid-19 nga institucionet shtetërore dhe publike të Republikës së Kosovës.

Në këtë numër mund ta lexoni analizën e përgjithshme të buxhetit për vitin 2021, në veçanti të shëndetësisë dhe të gjendjes sociale në Kosovë. Monitorimi fokusohet edhe në analizën e borxhit publik të Qeverisë së Kosovës për disa sektorë të caktuar, ku pasqyrohet ndarja e borxhit në bazë të sektorëve dhe të ekzekutimit të tij.

Numri i katërt i Monitoruesit Social e Demokratik paraqet informacione për pandeminë në burgjet e Kosovës, respektivisht për shërbimet, nivelin e respektimit të të drejtave dhe për të infektuarit në qendrat e shërbimit korrektues të Kosovës.

Shkarko monitoruesin: https://musineinstitute.org/wp-content/uploads/2020/12/MONITORUESI-SOCIAL-E-DEMOKRATIK-4.pdfLeave a Reply