Publikohet numri i dytë : “Monitoruesi Social e Demokratik”

Instituti për Politika Sociale “Musine Kokalari” ka publikuar numrin e dytë të  “Monitoruesit Social e Demokratik” lidhur me menaxhimin e pandemisë Covid-19 nga institucionet shtetërore dhe publike të Republikës së Kosovës.

Ky botim informon, analizon dhe jep rekomandime lidhur me masat kufizuese të qeverisë, Pakon Emergjente, si dhe të dhëna mbi dhunën në familje.

Më poshtë, Naim Jakaj, Drejtor i Programit dhe njëherit hulumtues në Monitoruesin Social e Demokratik, mbi numrin e dytë të “Monitoruesit Social e Demokratik”, në emisionin ‘Frontal’ në Televizionin T7: 

(https://www.facebook.com/1986242984963415/videos/374209447081820).

Ky projekt  mundësohet nga European Endowment For Democracy.

Ju ftojmë ta lexoni!

Shkarko monitoruesin: Kliko këtuLeave a Reply