Diskutim me të rinjt e Pejës mbi përkujdesin si punë të papaguar

Me ftesë dhe organizim nga Britm i parë dhe Anibar, Arian Lumezi, koordinator i projeketeve në Institute for Social Policy “Musine Kokalari” prezentoi të gjeturat e hulumtimit “Përkujdesi si punë e papaguar në Kosovë” në një diskutim me të rinjtë e qytetit të Pejës.Leave a Reply